Satokauden alku

Satoa

Blogissa on ollut hieman hiljaiseloa viime kuukaudet, mutta chilirintamalla on silti tapahtunut. Yölämpötilojen noustua riittävästä pääsi useampi kasvi parvekkeelle nauttimaan auringosta. Congoa, Aji Cristalia, Pequantea, Short Yellow Tabascoa, Aji Finlandia, Hot Bananaa ainakin..

Kuvaan pääsi tällä kertaa noin viikon sisällä kypsyneitä Championeja, Aji Cristaleja, Belize Redejä ja Congoja sekä joku yksinäinen Fire Flame ja Hot Bananakin

ShortYellowTabasco

Sisällä kasvuaan ovat jatkaneet Champion, Fire Flame, Naga Morich, Bolivian Raibow, Black Scorpion Tongue, osa useampanakin kasvina. Tuota auringonvalon tehoa ei voi kun hämmästellä, sisäkasvien sato on ollut jotain naurettavan ja surkean välillä, kun taas parvekkeelta tulee tulisempaa evästä reilustikin. Kuvassa oleva Short Yellow Tabasco on alkanut kypsyttelemään ensimmäisiä podejaan ja niitä onkin ihan kelvollinen määrä tulossa.

Chilit ovat olleen tämän kesän ns. ”vähemmän aktiivisella” hoidolla, eli vettä ovat saaneet jos on sattunut muistamaan. Parempaan tulokseen olisi varmasti päässyt suuremmalla panostuksella, mutta riittävästi tuntuu satoa tulevan omiin tarpeisiin näinkin.

Kesä 2014 päästäänkin varmasti jo paljon parempiin tuloksiin kun tulevan muuton ansiosta käytössä on pienenpienen parvekkeen sijaan sekä parveke että piha.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Blue Captcha Image
Refresh

*