Satoa luvassa – sekä muuta sekalaista asiaa

Cayenne Long Slimit tuottavat satoa varsin kelvollisen oloisesti. Ensimmäisestä puskasta on jo maisteltu puolenkymmentä podia, ja toinen alkaa pikkuhiljaa muuttaa podeja tummemmanvihreään suuntaan. Maku ei noissa Cayenneissä ollut aivan niin ”hedelmäisen raikas” mitä toiveissa oli, lähinnä jonkinasteista kitkeryyttä oli havaittavissa, todennäköisesti liiallisen lannoituksen ja typen takia. Polte oli omaan makuun mukavan mieto ja pehmeä.

 

 

Champion alkaa myöskin kasvattamaan podeja, muutamia puolen sentin mittaisia alkuja on näkyvissä. Kukkia kasvaa koko ajan lisää huimaa vauhtia, kuten myös molemmissa Cayenne Long Slimeissäkin.

Pienet Aji Cristalit, Congot ja Belize Redit kasvavat niin ikään mukavasti. Sirkkalehdet ovat täydessä mitassaan ja useat alkavat tekemään jo ensimmäistä ”oikeaa” lehtiparia. Pitää valkkailla noista nyt pari parasta taimea / laji, ja pistää muut eteenpäin. Kohta nuo pitää joka tapauksessa vaihtaa noista ~4x4x4cm taimiruukuista isompiin, joten nyt alkaa olla sopiva aika hankkiutua ylimääräisistä eroon. Osalle onkin jo ottaja tiedossa, vaimon työkaveri on halukas tarjoamaan hyvän kodin taimille, ja muiden harrastusten kautta tuttu kaveri lupasi uusia chilinsiemeniä vaihdossa taimista. Myöskin Championin pistokkaita olisi tarjolla semmoisia kaipaaville – tuntuu onnistuvan varsin mainiosti tuon kasvin lisääminen noin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Blue Captcha Image
Refresh

*